Ambasadorzy

Z ambasadorem w organizacji dobroczynnej jest trochę tak, jak z celebrytą w reklamie. Rola ambasadora ma duże znaczenie wizerunkowe. Ambasador fundacji to osoba, która odpowiada za jej promocję, informując o założeniach, celach i przebiegu. Działania te nie tylko firmuje swoim nazwiskiem, ale uczestniczy osobiście w wydarzeniach organizacji oraz reklamuje ją nawet podczas imprez nie związanych z działalnością charytatywną. Ma za zadanie poszerzać grono odbiorców projektów i budować pożądany wizerunek wokół realizowanych działań fundacji, by wspierać w osiągnięciu założonych celów.

Nasi Ambasadorzy, wyznawanymi przez siebie wartościami i swoim stylem życia, dają przykład realizacji misji naszej Fundacji. Ich działania, pomoc i zaangażowanie są dla nas bezcenne.

Filip Wypych - sportowiec
Filip to fantastyczny, młody człowiek, człowiek o ogromnej sile walki, pasji do sportu i gorącym sercu.
Filip jest pływakiem, specjalizującym się w sprincie.
Reprezentant Polski na Igrzyskach Olimpijskich w Rio de Janeiro 2016.
Wielokrotny medalista Mistrzostw Polski, rekordzista Polski juniorów 18-letnich na 50m stylem dowolnym. Ambasador programu "Sportowa Akademia Veolii" zrzeszającego najzdolniejszych młodych sportowców z Polski. Student Politechniki Łódzkiej.

Zachęcanie dzieci i młodzieży do aktywnego spędzania czasu, ruchu i zdrowego stylu życia to jeden z celów fundacji. Trening na pływalni z Młodzieżową Drużyną Pożarniczą, który został przeprowadzony przez Filipa, pokazał jak można to osiągnąć. Młodzież uczyła się podstaw zachowania w wodzie i doskonaliła technikę pływania. Fajna zabawa u boku autorytetu.

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z naszym Ambasadorem:
Strażacy uczą się pływać
Licytacja strojów olimpijskich Kadry Narodowej z RIO 2016 podczas uroczystości I rocznicy Fundacji
Trening personalny z Olimpijczykiem
Filip na corocznym pikniku strażackim
"Pomoc dla pogorzelców - Chatka Piernikowa w Manufakturze"

Bartek Grzanek - artysta muzyk
Bartek to charyzmatyczny gitarzysta, wokalista, kompozytor, autor tekstów, wielokrotnie nagradzany i zwycięzca wielu konkursów.
W jego żyłach płyną blues, rock i country, ale na swojej debiutanckiej płycie, która ukazała się w 2015r. pt. "Duch", zamieścił zaskakująco spokojne i osobiste utwory.
Debiutował w 1998 roku jako gitarzysta w zespole country - Colorado Band. W 2000 roku odniósł pierwsze sukcesy z zespołem Tosteer. Wraz z zespołem był nominowany w dwóch kategoriach do nagrody Fryderyki 2003, za pytę "Testosterone". Ma na swoim koncie liczne suporty.
Od 2011 roku jest gitarzystą w zespole Rafała Brzozowskiego.
W 2011 r. Bartek Grzanek uczestniczył w konkursie wokalnym TVP "The Voice of Poland", w drużynie Andrzeja Piasecznego. W 2012 został finalistą V Edycji „Mam Talent”.

Fundacja zaprosiła Bartka,jako gościa scenicznego, na swój pierwszy projekt charytatywny, "Wyśpiewaj pomoc", z którego dochód przekazany został dla pogorzelców i od tej pory Bartek współpracuje z nami na wielu płaszczyznach przy różnych projektach ubarwiając muzycznie ich charakter.

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z naszym Ambasadorem:
Koncert Charytatywny "Wyśpiewaj Pomoc"
Koncert podczas uroczystości I rocznicy Fundacji
"Pomaganie na merdanie w TVP3"
"Pomoc dla pogorzelców - Chatka Piernikowa w Manufakturze"
Kolędowanie i Jasełka strażacka